onsdag 1 januari 2014

Nyårsafton

Jag har inte en susning om vad nyår är men vi ska i alla fall bort ikväll och fira.
Så det blir till att åka kattbur i den balla bilen igen.
Jag har tränats en gång efter hemfärden från Enköping, vi åkte ända ner till mormor och morfar och hälsade på. En tur inom affären blev det också och då var jag lite ledsen men mamma och Lippan, som stannade i bilen hos mig, sa att det var ok att vara lite ledsen men det var inget farligt. Så jag la mig ner och väntade istället. Ganska mysigt där i.
Hos mormor och morfar var det ballt!
En häftig halmbock, storlek med mig, var cool att brottas med. Fast när jag började gnaga tog mormor den ifrån mig. Inte för att hon var rädd om den utan hon var rädd om mig. Tänk om jag skulle sätta hård halm i halsen?!? Himmel, hon skulle bara veta vad jag gnager på hemma .....

Men jag gillar mormor och morfar. Mysiga två-beningar som pratar mycket med mig. <3

Utomhus på baksidan har de en cool toa också. En etage toalett. Fint ska det vara. Fast att ta sig ner är inte lätt med mina korvben. Jag valde att göra ett svanhopp. Kom ganska högt upp i luften. Stil kallas det. :) Hem till dem vill jag fler gånger!


Hemma på Polkastigen rullar det på. Päronen konkar inte ut mig lika mycket längre. Fast jag har nog mer kontroll på utgifterna också. Jag kör för tillfället en 2 h cykel. Sover 2 h, går på toa och busar sen 2 h. Pappa tar lekpasset mellan 22-24 och mamma tar hand om mig vid 02 och 04 på natten. För jag är något förvirrad på natten. Kanske går jag i sömnen? Jag brukar i alla fall kalla på mamma vid soffan..... Det handlar inte om att komma upp i soffan längre, det är bara mysko att jag hamnar där.
Mamma säger bara till mig att jag ska gå till korgen igen och det gör jag. Sen klappar hon mig där lite. Mmmmm, mysigt. Mamma.... <3 <3 <3

Nyår firade jag hos Camilla och Roger. Det var jättetrevligt men lite skrämmande ändå. Jag höll mig till min korg mesta tiden och där satt store starke Rogge en del. Han verkade gilla mig en hel del. Inget konstigt iofs, vem kan motstå mig? Jag missade dock fyrverkerierna pga av att John Blund kom och hälsade på.

Sen när man kom hem på natten hade jag överskotts energi istället. Joho vilken fest jag hade!!!!!
Min ska tro jag slog tassarna i taket så det slog härliga till!


Så Gott Nytt År alla kompisar, nu tar vi nya spännande tag på det nya året!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar